Lohi-pinaatticarbonara

7.11.2018
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohi-pinaatticarbonara

Pyöräytä kalapöydän rippeistä ja pakastepinaatista vikkelä pastakastike.

Ainekset

4 annosta
1 100 - 150 g kylmäsavu- tai graavilohta
2 1 pussi (150 g) pakastepinaattia
3 0,5 sitruunan kuori
4 1 prk (2 dl) ruokakermaa
5 2 dl juustoraastetta
6 2 kananmunaa
7 0,5 tl suolaa
8 250 g nauhapastaa
9 1 dl basilikaa hienonnettuna

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 44 g 176 g
Proteiinia 25 g 99 g
Rasvaa 20 g 80 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 910 7640
Energiaa kcal 456 1826

Reseptitiedot

Ruokavalio Sokeriton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  • Paloittele lohi. Sulata pinaatti mikrossa. Raasta sitruunan kuori. Sekoita kulhossa ruokakerma, juustoraaste, kananmunat, suola ja sitruunankuori. Lisää pinaatti ja lohi.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja kaada pasta takaisin kattilaan. Hienonna basilika. Sekoita basilika ja pinaatti-lohiseos pastan joukkoon. Siirrä kattila takaisin liedelle ja kuumenna nopeasti sekoitellen. Tarjoa heti.

Vinkki: Voit käyttää myös lämminsavulohta, mutta sekoita se pastan joukkoon vasta ihan lopuksi.

Teksti:
Kuvat: Panu Pälviä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5