Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Linssitortillat

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 tl
Öljyä
1 dl
Punaisia linssejä
1/2 dl
Auringonkukan siemeniä
100 g
Hapankaalia
2 dl
Vettä
1/2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 tl
Sinappia
1 dl
Kevytjuustoraastetta
Ripaus rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

2 kpl
Vehnätortillaa
Kevytranskankermaa
Salaattia
Sipulirenkaita
Tomaattiviipaleita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele sipuli, kuullota öljyssä. Huuhdo linssit ja lisää sipulin joukkoon. Lisää myös auringonkukansiemenet, hapankaali, vesi, kasvisliemikuution puolikas ja sinappi. Keitä kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes linssit ovat täysin kypsiä. Soseuta seos kuumana sauvasekoittimella, lisää juustoraaste ja mausta pippurilla. Lämmitä vehnätortillat pakkauksen ohjeen mukaan, täytä linssitäytteellä, (ranskankermalla), salaatilla, sipulirenkailla ja tomaattiviipaleilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.