Linssitortillat

20.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Linssitortillat

Ainekset

2 annosta
1 1 sipuli
2 1 tl öljyä
3 1 dl punaisia linssejä
4 0,5 dl auringonkukan siemeniä
5 100 g hapankaalia
6 2 dl vettä
7 0,5 kasvisliemikuutiota
8 1 tl sinappia
9 1 dl kevytjuustoraastetta
10 ripaus rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
1 2 vehnätortillaa
2 kevytranskankermaa
3 salaattia
4 sipulirenkaita
5 tomaattiviipaleita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 51 g 102 g
Proteiinia 21 g 42 g
Rasvaa 14 g 27 g
Kuitua 6 g 13 g
Energiaa kJ 1 738 3476
Energiaa kcal 416 831

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele sipuli, kuullota öljyssä. Huuhdo linssit ja lisää sipulin joukkoon. Lisää myös auringonkukansiemenet, hapankaali, vesi, kasvisliemikuution puolikas ja sinappi. Keitä kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes linssit ovat täysin kypsiä. Soseuta seos kuumana sauvasekoittimella, lisää juustoraaste ja mausta pippurilla. Lämmitä vehnätortillat pakkauksen ohjeen mukaan, täytä linssitäytteellä, (ranskankermalla), salaatilla, sipulirenkailla ja tomaattiviipaleilla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5