Lindströminkastike

15.7.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lindströminkastike

Ainekset

4 annosta
1 3 tuoretta punajuurta
2 400 g naudan jauhelihaa
3 1 rkl öljyä
4 1 sipuli
5 2 dl llihalientä
6 suolaa ja rouhittua mustapippuria
7 1 tl basilikaa
8 1 prk ruokakermaa
Lisäksi:
1 spagettia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 34 g
Proteiinia 25 g 100 g
Rasvaa 14 g 55 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 1 084 4337
Energiaa kcal 259 1036

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet, Pastaruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja raasta punajuuret karkeiksi suikaleiksi. Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja lisää punajuuriraasteen kanssa pannulle. Lisää lihaliemi, mausteet ja kerma. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia. Tarjoa keitetyn spagetin kera.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: jauheliha punajuuri
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5