Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lindströmin kebakot

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Naudan paistijauhelihaa
1 kpl
Sipuli
2 tl
Öljyä
1 kpl
Keitetty peruna
150 g
Kokonaisia etikkapunajuuria
1 kpl
Maustekurkku
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se pannulla öljyssä. Kaada sipuli kulhoon ja raasta joukkoon peruna, punajuuret ja maustekurkku.Sekoita joukkoon jauheliha, kananmuna ja mausteet. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi ja kiinteäksi mureketaikinaksi.Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä tankoja. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia tai, kunnes kepakot ovat kypsiä. Nosta uunista ja työnnä lämpimiin kepakkoihin puiset varrastikut. Tarjoile perunamuusin ja salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.