Lindströmin kebakot

25.9.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lindströmin kebakot

Ainekset

4 annosta
1 400 g naudan paistijauhelihaa
2 1 sipuli
3 2 tl öljyä
4 1 keitetty peruna
5 150 g kokonaisia etikkapunajuuria
6 1 maustekurkku
7 1 kananmuna
8 1 tl suolaa
9 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 28 g
Proteiinia 51 g 205 g
Rasvaa 45 g 179 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 2 651 10604
Energiaa kcal 634 2534

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha, Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se pannulla öljyssä. Kaada sipuli kulhoon ja raasta joukkoon peruna, punajuuret ja maustekurkku.Sekoita joukkoon jauheliha, kananmuna ja mausteet. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi ja kiinteäksi mureketaikinaksi.Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä tankoja. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia tai, kunnes kepakot ovat kypsiä. Nosta uunista ja työnnä lämpimiin kepakkoihin puiset varrastikut. Tarjoile perunamuusin ja salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5