Limettimarinoitu mozzarellasalaatti

20.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Limettimarinoitu mozzarellasalaatti

Ainekset

10 annosta
Marinadi:
1 2 limettiä
2 1 dl oliiviöljyä
3 2 rkl hunajaa
4 0,5 tl suolaa
5 2 tl sokeria
6 0,5 tl mustapippuria
Lisäksi:
1 500 g mozzarellajuustoa
2 400 g tuoreita herkkusieniä
3 2 rkl oliiviöljyä
4 2 tl suolaa
5 0,5 tl rouhittua mustapippuria
6 2 punasipulia
7 2 dl aurinkokuivattuja tomaattikuutioita
8 1 hunajameloni
9 4 ruukkusalaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 128 g
Proteiinia 11 g 112 g
Rasvaa 23 g 229 g
Kuitua 2 g 19 g
Energiaa kJ 1 268 12684
Energiaa kcal 303 3032

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese limetit huolellisesti, raasta kuoret ja purista mehut kulhoon. Sekoita marinadin aineet. Valitse pieniä mozzarellapalloja tai kuutioi juusto. Marinoi juustoa muutama tunti. Viipaloi sienet. Ruskista öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Valuta aurinkokuivatut tomaatit. Kuutioi hunajameloni tai ota siitä palloraudalla palloja. Revi salaatti tarjoilukulhoon. Lisää loput ainekset. Pirskottele marinadia salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Video

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5