Limettikala

28.10.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Limettikala

Ainekset

4 annosta
1 600 g puna-ahventa tai kuhaa (pakaste)
2 1 tl suolaa
3 0,5 tl mustapippuria
4 1 limetin mehu
5 0,5 limetin kuori
6 2 dl hienonnettua persiljaa
7 1,5 dl hienonnettua tilliä
8 2 rkl oliiviöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 0 g
Proteiinia 24 g 97 g
Rasvaa 8 g 31 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 702 2806
Energiaa kcal 168 671

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata kalafileet, mikäli käytät pakastekalaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Pese limetti, purista sen mehu ja raasta sen kuorta kulhoon. Huuhtele ja hienonna persilja ja tilli. Lisää limetin joukkoon yrtit ja oliiviöljy. Sekoita kalojen joukkoon ja anna marinoitua jääkaapissa tunti. Pane kala uunivuokaan. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Tarjoa perunoiden ja kasvisten kera.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kala kuha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5