Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Limettikala

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Puna-ahventa tai kuhaa (pakaste)
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 kpl
Limetin mehu
1/2 kpl
Limetin kuori
2 dl
Hienonnettua persiljaa
1 1/2 dl
Hienonnettua tilliä
2 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata kalafileet, mikäli käytät pakastekalaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Pese limetti, purista sen mehu ja raasta sen kuorta kulhoon. Huuhtele ja hienonna persilja ja tilli. Lisää limetin joukkoon yrtit ja oliiviöljy. Sekoita kalojen joukkoon ja anna marinoitua jääkaapissa tunti. Pane kala uunivuokaan. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Tarjoa perunoiden ja kasvisten kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.10.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.