Limetti-kookoslohi

19.5.2010
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Limetti-kookoslohi

Ainekset

6 annosta
1 600 - 800 g lohifileetä
2 1 tl suolaa
3 mustapippuria
4 2 rkl öljyä
5 2 dl kookoskermaa
6 1 rkl ketjap manis- tai soijakastiketta
7 1 rkl hunajaa
8 1 rkl limettimehua
9 hiukan raastettua limetinkuorta
10 hienonnettua ruohosipulia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 28 g
Proteiinia 23 g 139 g
Rasvaa 34 g 207 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 749 10494
Energiaa kcal 418 2508

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa lohifilee noin 2–3 cm:n paksuiksi viipaleiksi. Paista viipaleet paistinpannussa kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta. Sirottele pintaan suolaa ja pippuria. Nosta kalapalat hetkeksi pois pannusta. Lisää pannuun kookoskerma, ketjap manis tai soija, hunaja ja limettimehu. Kuumenna kiehuvaksi. Pane kala tarjoiluastiaan ja kaada kastike päälle tai lisää kalapalat pannuun ja kuumenna. Sirottele pinnalle raastettua limetinkuorta ja hienonnettua ruohosipulia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5