Limetti-katkarapupasta

20.12.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Limetti-katkarapupasta

Ainekset

4 annosta
1 1 pussi (27 g) kalakastikeaineksia
2 1 pussi (180 g) valkosipuli-yrttikatkarapuja (pakaste)
3 0,5 limettiä
Lisäksi:
1 350 g pastaa, esim. spagettia

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista kalakastike muuten pakkauksen ohjeen mukaan, käytä 1/2 dl vähemmän vettä. Lisää joukkoon katkaravut ja purista limetin puolikkaasta mehu. Raasta ripaus kuorta mukaan. Kuumenna nopeasti, älä keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty. Keitä pasta kypsäksi kiehuvassa (suolalla maustetussa) vedessä. Valuta ja kääntele katkarapukastikkeen joukkoon.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: katkarapu pasta
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5