Limepasha

20.3.2018
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Limepasha

Perinteinen pasha raikastuu limellä. Kätevät muotit tehdään tyhjistä jogurtti- tai jäätelöpurkeista.

Ainekset

8 annosta
1 2 dl kuohukermaa
2 100 g voita
3 0,75 dl (¾ dl) sokeria
4 500 g maitorahkaa
5 1 kananmuna
6 1 kananmunan keltuainen
7 2 tl vanilliinisokeria
8 1 dl mantelirouhetta
9 1 dl rusinoita
10 0,5 dl kuivattua aprikoosia kuutioituna
11 0,5 dl limen mehua
12 2 limen kuorta raasteena
Koristeluun
1 marjoja
2 suklaamakeisia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 17 g 138 g
Proteiinia 10 g 84 g
Rasvaa 25 g 202 g
Kuitua 2 g 13 g
Energiaa kJ 1 425 11399
Energiaa kcal 340 2724

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: marjoja, suklaamakeisia

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita kermavaahto voi-sokerivaahtoon. Hämmennä joukkoon loput ainekset.
  2. Tee reikiä yhden ison (1 l) tai kahden pienen (500 g) puhtaan jogurtti- tai jäätelöpurkin pohjaan.
  3. Jaa vaahto kostutetulla sideharsolla vuorattuihin muotteihin. Nosta muotit kulhon päälle. Valuta jääkapissa yön yli.
  4. Kumoa pasha tarjoiluvadille ja koristele marjoilla ja makeisilla. Pasha säilyy kylmässä hyvänä 3–4 vrk.
Teksti:
Kuvat: Tuomas Kolehmainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5