Liharaviolit punaisessa kastikkeessa

27.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Liharaviolit punaisessa kastikkeessa

Ainekset

3 annosta
1 250 g valmiita tuoreita liharavioleja
Keittämiseen:
1 1 l vettä
2 2 lihaliemikuutiota
Kastike:
1 1 prk valmista hapanimeläkastiketta
2 0,5 tl makeaa chilikastiketta
Päälle:
1 runsaasti juustoraastetta, esim parmesan

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 22 g 67 g
Proteiinia 7 g 22 g
Rasvaa 8 g 24 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 797 2390
Energiaa kcal 190 571

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Muut lihat ja sisäelimet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä raviolit kypsiksi lihaliemessä vedessä. Valuta raviolit varovasti. Kuumenna valmis kastike kattilassa ja mausta se. Lisää sekaan raviolit jatarjoile heti juustoraasteen kera.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5