Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lihapullat

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1/2 rkl
Öljyä
3 kpl
Viipaletta täysjyväpaahtoleipää
2 kpl
Kananmunaa
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria rouheena
500 g
Jauhelihaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuli pehmeäksi. Poista leivistä kuoret ja murenna ne kulhoon. Sekoita muruihin kananmuna ja mausteet. Lisää jauheliha, mausteet ja paistettu sipuli. Pyöritä seoksesta kostein käsin lihapullia ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile lihapullien kanssa sinappi-yrttikastiketta, perunoita ja salaattia.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.10.2006
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.