Lihapullat vorschmakin tapaan

25.8.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lihapullat vorschmakin tapaan

Ainekset

4 annosta
1 1 sipuli
2 1 prk (n. 75 g) anjovista
3 2 dl kermaviiliä
4 1 dl korppujauhoja
5 1 kananmuna
6 0,5 tl suolaa
7 0,5 tl mustapippuria
8 2 rkl sinappia
9 400 g jauhelihaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 58 g
Proteiinia 31 g 124 g
Rasvaa 15 g 61 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 1 343 5372
Energiaa kcal 321 1284

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Valuta anjovikset ja leikkaa saksilla pieniksi kuutioiksi. Sekoita kermaviilin joukkoon hienonnettu sipuli, anjovispalat, korppujauhot, kananmuna, suola, mustapippuri, sinappi ja jauheliha. Muotoile massasta kylmään veteen kastetuilla käsillä lihapullia. Pane lihapullat uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä pullat 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile perunoiden ja palsternakkakastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5