Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lihapullat vorschmakin tapaan

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
(n. 75 g) anjovista
2 dl
Kermaviiliä
1 dl
Korppujauhoja
1 kpl
Kananmuna
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
2 rkl
Sinappia
400 g
Jauhelihaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Valuta anjovikset ja leikkaa saksilla pieniksi kuutioiksi. Sekoita kermaviilin joukkoon hienonnettu sipuli, anjovispalat, korppujauhot, kananmuna, suola, mustapippuri, sinappi ja jauheliha. Muotoile massasta kylmään veteen kastetuilla käsillä lihapullia. Pane lihapullat uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä pullat 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile perunoiden ja palsternakkakastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.