Lihapullahodarit

20.4.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
 Lihapullahodarit

Makoisat hodarit syntyvät valmiista hot dog -sämpylöistä ja lihapullista. Valmista lihapullille tulinen tomaattikastike. Täytä sämpylät lihapullilla, valuta päälle kastiketta ja lisää pinnalle juustoraastetta – lämmitä ja herkuttele! Hodarit maistuvat vaikkapa rennoissa juhlissa tai kevään pihatalkoissa.

Ainekset

10 kappaletta
1 10 pientä hot dog -sämpylää
2 20 (valmista) lihapullaa
3 2 dl mozzarellaraastetta
Tulinen tomaattikastike
1 1 prk (200 g) paseerattua tomaattia
2 2 rkl tomaattisosetta
3 2 tl fariinisokeria
4 2 tl sambal oelek -chilitahnaa
5 1 raastettu valkosipulinkynsi
6 ripaus suolaa
7 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 17 g 170 g
Proteiinia 14 g 143 g
Rasvaa 13 g 128 g
Kuitua 2 g 16 g
Energiaa kJ 1 008 10083
Energiaa kcal 241 2410

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Edullinen, Piknik
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista tomaattikastike. Mittaa ainekset kattilaan ja keitä 5 minuuttia. Anna jäähtyä.

Avaa sämpylät uunipellille. Halkaise lihapullat ja lämmitä ne pannulla tai mikrossa.

Täytä sämpylät lihapullilla ja valuta päälle kastiketta. Jaa pinnalle juustoraaste. Paahda hodareita kuumien grillivastusten alla muutama minuutti.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5