Lihaisa makaronilaatikko

31.10.2006
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lihaisa makaronilaatikko

Ainekset

4 annosta
1 4 dl makaronia
2 vettä ja suolaa keittämiseen
3 200 g jauhelihaa
4 170 g pekonia
5 2 sipulia
6 0,25 tl suolaa
7 0,5 tl pippuria
Munamaito
1 7 dl maitoa
2 3 munaa
3 0,5 tl suolaa
4 0,5 rkl paprikajauhetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 46 g 184 g
Proteiinia 34 g 135 g
Rasvaa 27 g 107 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 2 350 9400
Energiaa kcal 562 2247

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä makaronit kypsiksi. Kaada keitinvesi pois. Paista jauheliha ja paloiteltu pekoni pannulla. Lisää hienonnettu sipuli. Mausta. Sekoita lihaseos ja makaronit keskenään ja kaada voideltuun uunivuokaan. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Kypsennä 175 asteessa noin tunnin ajan. Tarjoa tuoreen salaatin tai porkkanaraasteen kanssa.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5