Leppiskeksit

20.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Leppiskeksit

Ainekset

10 kappaletta
1 100 g valkosuklaata
2 20 Digestivekeksiä
Lisäksi:
1 sokerikuorrutetta, pieniä erilaisia täytelakuja ja tavallisia lakuja sekälakritsi- tai suklaakastiketta

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 23 g 230 g
Proteiinia 3 g 27 g
Rasvaa 9 g 90 g
Kuitua 1 g 11 g
Energiaa kJ 769 7693
Energiaa kcal 184 1839

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata valkosuklaa kattilassa miedolla lämmöllä. Liimaa kaksi keksiä toisiinsa valkosuklaasulalla. Kuorruta pinta (värillisellä) sokerikuorrutteella. Piirrä leppäkertun "muoto" lakritsikastikkeella. Koristele pienillä lakuilla. Anna kuivua rauhassa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: pikkuleivät suklaa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5