Leipäjuusto-kasvisvartaat

21.7.2014
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Leipäjuusto-kasvisvartaat

Ainekset

4 annosta
1 340 g leipäjuustoa
2 8 minitomaatteja
3 1 pieni kesäkurpitsa
4 2 esikypsennettyä maissintähkää
Sivelyyn
1 3 rkl öljyä
2 2 rkl sitruunamehua
3 1 tl hunajaa
4 3 rkl silputtuja tuoreyrttejä (basilikaa, persiljaa)
5 1 tl hiutalesuolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 29 g 116 g
Proteiinia 26 g 105 g
Rasvaa 30 g 122 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 2 072 8288
Energiaa kcal 495 1981

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele juusto, leikkaa maissit parin sentin viipaleiksi. Viipaloi kesäkurpitsa ja puolita viipaleet tarvittaessa. Pujota ainekset kahteen vierekkäin asetettuun, kylmässä vedessä liotettuun bambugrillitikkuun. Sekoita öljyyn sitruunamehu, mausteet ja yrtit. Sivele vartaat hyvin mausteöljyllä. Kypsennä keksilämmöllä grillissä välillä käännellen, kunnes ainekset ovat läpeensä kuumia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5