Lehtikaalisipsit

21.11.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lehtikaalisipsit

Valmista rapeat lehtikaalisipsit terveelliseksi napostelupalaksi.

Ainekset

1 200 g lehtikaalia
2 0,75 dl öljyä
3 suolaa maun mukaan

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 8 g
Proteiinia 7 g
Rasvaa 46 g
Kuitua 4 g
Energiaa kJ 1964
Energiaa kcal 470

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Sokeriton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ohjeet

Huuhtele lehtikaalin lehdet ja poista kova lehtiruoti. Paloittele sopiviksi suupaloiksi. Rouhi joukkoon suola ja lisää öljy sekoittaen.

Kaada lehtikaalin lehdet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 150-asteisessa uunissa 10–20 minuuttia välillä käännellen.

Teksti:
Kuvat: Jami Jaakonen
© SOK
Avainsanat: lehtikaali
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5