Lehtikaalipestobruschetat

27.8.2016
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mustakaalipestobruschetat

Lehtikaali tai siitä jalostettu tummempi mustakaali taipuu myös pestoksi.

Ainekset

4 annosta
1 100 g mustakaalia tai lehtikaalia
2 0,5 dl pinjansiemeniä
3 0,5 dl parmesaaniraastetta
4 1 pieni valkosipulinkynsi
5 2 rkl oliiviöljyä
Lisäksi
1 leipää

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 10 g
Proteiinia 4 g 16 g
Rasvaa 13 g 51 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 583 2331
Energiaa kcal 139 557

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: leipää

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Brunssi, Välipalat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhdo kaalin lehdet ja poista niistä kovat keskiruodit. Nosta lehdet kiehuvaan veteen vajaaksi minuutiksi. Huuhdo kylmällä vedellä ja puristele kuiviksi.

Siirrä lehdet tehosekoittimeen peston ainesten kanssa. Aja karkeaksi tahnaksi. Paahda leipäviipaleet ja sipaise päälle pestoa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5