Laskiaisen omena-kanelipikapullat

25.1.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Laskiaisen omena-kanelipikapullat

Ainekset

8 kappaletta
1 5 dl vehnäjauhoja
2 0,5 dl sokeria
3 2 tl leivinjauhetta
4 0,5 tl jauhettua kardemummaa
5 0,5 tl jauhettua inkivääriä
6 2 dl maitoa
7 1 kananmuna
8 0,75 dl juoksevaa margariinia
Pinnalle
1 maitoa
2 raesokeria
3 tomusokeria
Lisäksi
1 1 dl omenahilloa
Kanelikermavaahto
1 2 dl vispikermaa
2 0,5 tl kanelia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 47 g 376 g
Proteiinia 6 g 46 g
Rasvaa 18 g 143 g
Kuitua 2 g 12 g
Energiaa kJ 1 564 12509
Energiaa kcal 374 2990

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita kuivat aineet kulhossa. Sekoita toisessa kulhossa maito, muna ja rasva ja kaada seos kuivien aineiden joukkoon. Sekoita taikinaksi. Annostele taikina voideltuihin muffinivuokiin. Sivele pullien pintaan maitoa ja ripottele päälle raesokeria.Paista pullat 200-asteisen uunin keskitasolla 18–20 minuuttia. Anna jäähtyä ritilän päällä. Halkaise pullat ja täytä omenahillolla ja kanelilla maustetulla kermavaahdolla. Sirota pinnalle tomusokeria.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: pulla
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5