Lasimestarin silli

20.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lasimestarin silli

Ainekset

1 2 kokonaista vähäsuolaista silliä
2 vettä
3 15 valkopippuria
4 10 maustepippuria
5 4 laakerinlehteä
6 1 sipuli
7 pala piparjuurta halutessasi
8 pala porkkanaa
Liemi :
1 1,5 dl vettä
2 1,5 dl sokeria
3 1 dl väkiviinaetikkaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 132 g
Proteiinia 2 g
Rasvaa 2 g
Kuitua 1 g
Energiaa kJ 2448
Energiaa kcal 585

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Avaa sillit ja poista sisälmykset veitsellä. Raaputa samalla sillien sisäpinta puhtaaksi. Liota kaloja kylmässä vedessä pari tuntia.Keitä liemeen vesi ja sokeri. Lisää etikka. Jäähdytä liemi.Kuutioi piparjuuri, viipaloi sipuli ja porkkana. Leikkaa sillit ruotoineen ja nahkoineen viipaleiksi. Lado kalapalat vuorotellen mausteiden kanssa tölkkiin. Kaada liemi kalojen päälle. Sulje tölkki ja säilytä kylmässä.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: silli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5