Lapin leivät

23.4.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lapin leivät

Ainekset

1 gluteenitonta leipää
2 tuorejuustoa
3 kylmäsavuporoa
4 leipäjuustoa
5 rucolaa tai salaattia

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Piknik, Brunssi
Pääruoka-aine Muut lihat ja sisäelimet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Käytä valmista, pakastettua gluteenitonta leipää. Sulata leipäviipaleet, poista reunat ja leikkaa tasakokoisiksi paloiksi. Valmista leipiä kahdella täytteellä, molempia 2 kpl/ruokailija. Viipaloi tomaatit, mozzarella ja leipäjuusto ohuiksi viipaleiksi. Kokoa leivät. Voitele tuorejuustolla ja laita väliin mozzarellaa, tomaattia ja basilikaa tai rucolaa. Täytä toiset leivät kylmäsavuporoviipaleilla ja lapinjuustolla. Koristele leivät kesäkurpitsa- tai kurkkupurjeella. Jos haluat piilottaa hammastikun, voit työntää sen ruohosipulinvarren sisään.Ruokalehti 0505

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5