Lämpimät tomaatti-mozzarellarieskat

16.4.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämpimät tomaatti-mozzarellarieskat

Tee ilta- tai välipalaksi täytettyjä rieskaleipiä.

Ainekset

6 kappaletta
1 6 perunarieskaa
2 3 rkl tapenadetahnaa tai pestokastiketta
3 2 - 3 tomaattia
4 6 oksaa tuoretta basilikaa
5 mustapippuria myllystä
6 175 g mozzarellajuustoa ohuina viipaleina
7 rucolaa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 142 g
Proteiinia 10 g 58 g
Rasvaa 10 g 63 g
Kuitua 3 g 19 g
Energiaa kJ 965 5791
Energiaa kcal 231 1384

Reseptitiedot

Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Välipalat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ohjeet

Laita perunarieskat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Voitele tapenadetahnalla tai pestokastikkeella. Viipaloi pinnalle tomaatit. Laita tomaattien päälle runsaat oksat basilikaa. Rouhi päälle mustapippuria.

Aseta päällimmäiseksi mozzarella-juustoviipaleet ja kuumenna grillivastuksella 250 asteisessa uunissa, kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä. Ripottele pinnalle rucolaa. Nauti sellaisenaan tai salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Jami Jaakonen
© SOK
Avainsanat: mozzarella rieska tomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5