Lämpimät sillimunaleivät

27.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämpimät sillimunaleivät

Ainekset

4 annosta
1 12 annospalaa sinappisillifileetä
2 3 rkl sinappisillin lientä
3 3 keitettyä kananmunaa
4 0,5 pientä purjoa
5 tilkka öljyä
6 1 dl tuoretta silputtua tilliä
7 1 dl juustoraastetta
8 2 rkl maustamatonta tuorejuustoa
Lisäksi :
1 8 ruisleipäpalaa
2 margariinia voiteluun

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 42 g 169 g
Proteiinia 25 g 99 g
Rasvaa 27 g 108 g
Kuitua 8 g 30 g
Energiaa kJ 2 142 8569
Energiaa kcal 512 2048

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Silppua sillipalat ja kuoritut kananmunat pieniksi. Pese ja leikkaa purjo pieniksi paloiksi ja kuullota palat pannulla öljyssä pehmeiksi. Sekoita keskenään kaikki täyteainekset. Voitele leivät margariinilla ja nostele leipien päälle silli-munaseosta. Pane leivät uuniin leivinperin päälle uunivuokaan ja kuumenna 175 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile lämpiminä, esimerkiksi iltapalana raikkaan salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: silli voileipä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5