Lämpimät sienisalaattileivät

18.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämpimät sienisalaattileivät

Ainekset

2 annosta
1 100 g herkkusieniä
2 100 g osterivinokkaita
3 1 kpl sipuli
4 3 siivua ohutta pekonia
5 3 rkl tuoretta persiljaa silputtuna
6 suolaa
7 rouhittua mustapippuria
8 2 tl punaviinietikkaa
9 1 kpl valkosipulin kynsi
10 2 rkl smetanaa
Lisäksi:
1 2 kpl rouheista ruisleipäpalaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 36 g
Proteiinia 7 g 14 g
Rasvaa 13 g 26 g
Kuitua 6 g 12 g
Energiaa kJ 895 1790
Energiaa kcal 214 428

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pilko sienet pieneksi. Kuori ja silppua sipuli ja pieni pekoniviipaleet. Paista pekoni pannulla rapeaksi, lisää sienipalat ja sipuli. Paista pari minuuttia ja lisää viinietikka ja mausteet. Kuumenna hetken ajan ja lisää sekaan persilja ja smetana. Pidä seos lämpimänä. Paahda ja voitele leipäviipaleet halutessasi ja nosta viipaleiden päälle sieniseosta. Tarjoile heti esimerkiksi viipaloidun tomaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: TImo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5