Lämpimät savulohi-munakasleivät

21.1.2014
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämpimät savulohi-munakasleivät

Vastustamattoman hyvät lämpimät leivät syntyvät savulohesta ja kananmunasta. Ruisleivästä tehdyt herkulliset lämppärit maistuvat niin ilta- kuin välipalanakin.

Ainekset

4 annosta
1 100 g savulohta
2 2 munaa
3 1 dl juustoraastetta
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua valkopippuria
6 0,5 dl hienonnettua tilliä
Lisäksi
1 4 ruisleipäviipaletta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 59 g
Proteiinia 14 g 58 g
Rasvaa 12 g 47 g
Kuitua 4 g 14 g
Energiaa kJ 930 3722
Energiaa kcal 222 890

Reseptitiedot

Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Välipalat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele savulohi. Sekoita munien rakenne rikki kulhossa. Lisää juustoraaste, mausteet ja tilli. Sekoita joukkoon lohipalat.

Siirrä ruisleivät uunipellille ja lusikoi lohi-munaseos päälle. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5