Lämpimät parsaleivät

23.4.2005
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämpimät parsaleivät

Ainekset

4 kappaletta
1 4 viipaletta vaaleaa leipää
2 1 prk (205g/330g) vihreää parsaa
3 1 valkosipulin kynsi
4 1 - 2 dl kevytjuustoraastetta
5 halutessasi balsamiviinietikkaa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 42 g
Proteiinia 6 g 22 g
Rasvaa 4 g 16 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 420 1680
Energiaa kcal 100 402

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Piknik, Brunssi
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta parsoista vesi. Nosta leipäviipaleet pellille leivinpaperin päälle. Hienonna valkosipulia leipien pinnalle ja nosta parsatangot leiville, 3-4 vartta jokaiselle. Ripottele juustoraaste päälle. Paista 225 asteessa kunnes juusto on sulanut. Kaada halutessasi vielä balsamiviinietikkaa pinnalle ennen tarjoilua. Tarjoile leivät kasvisten kanssa.Ruokalehti 0505

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: juustoraaste leipä parsa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5