Lämpimät paprika-makkaraleivät

21.5.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämpimät paprika-makkaraleivät

Ainekset

4 annosta
1 8 - 10 pientä viipaletta hiivaleipää tai vaaleaa maalaisleipää
2 2 rkl öljyä
Täyte
1 100 g mausteista viipaloitua makkaraa (esim. chorizo) tai salamia
2 1 punainen paprika
3 2 rkl pieniä kapriksia
4 1 tl kuminansiemeniä
5 2 rkl silputtua tuoretta persiljaa
6 ripaus mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 109 g
Proteiinia 7 g 29 g
Rasvaa 14 g 56 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 107 4428
Energiaa kcal 264 1058

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta leipäviipaleet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja valuta öljy leiville. Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla noin 5 minuuttia tai kunnes leivät saavat kauniin värin ja vaikuttavat rapeilta.Kuutioi makkara ja paprika pieneksi. Paista makkara omassa rasvassaan pannussa rapeaksi. Lisää paprikakuutiot ja kuullota pehmeiksi muutaman minuutin ajan. Lisää valutetut kaprikset, kumina, persilja ja mustapippuri. Tarkista maku. Annostele kullekin leipäviipaleelle nokare makkara-paprikaseosta. Tarjoa heti.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5