Lämpimät kolmioleivät

10.3.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämpimät kolmioleivät

Ainekset

4 annosta
1 6 - 8 paahtoleipää
2 0,5 paprikaa
3 0,5 salaattisipulia
4 2 keltuaista
5 2 valkuaista
6 150 g sinihomejuustoa muruina
7 rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 80 g
Proteiinia 17 g 67 g
Rasvaa 10 g 42 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 008 4034
Energiaa kcal 241 964

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa paahtoleivät puoliksi niin, että niistä muodostuu kolmioita. Aseta leivät leivinpaperille uunipellille. Viipaloi paprika ja sipuli ohuiksi viipaleiksi. Voitele leivät voilla tai margariinilla ja asettele niiden päälle paprika ja sipuliviipaleita. Rouhi päälle hiukan mustapippuria. Vaahdota erikseen valkuaiset sekä keltuaiset. Yhdistä vaahdot sekä sinihomejuustomurut. Nostele seosta leipien päälle ja paista uunissa 200 asteessa kunnes kuorrutteen pinta on saanut kauniin värin. Nauti lämpiminä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5