Lämminsavulohi-vuohenjuustopasteijat

20.10.2014
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämminsavulohi-vuohenjuustopasteijat

Pasteijat sopivat iltapalalle, alkupalaksi ja seisovaan pöytään. Maustettu ranskankerma tuo makua lämminsavulohi-vuohenjuustopasteijoiden taikinaan.

Ainekset

20 kappaletta
1 250 g margariinia
2 5 dl vehnäjauhoja
3 1 tl leivinjauhetta
4 1 prk (250 g) maustettua ranskankermaa, esim. valkosipulit & yrtit
Täyte
1 300 g lämminsavulohta
2 100 g vuohenjuustoa
3 1 ruukku tilliä
Voiteluun
1 1 kananmuna
Pinnalle
1 3 rkl seesaminsiemeniä

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 239 g
Proteiinia 6 g 127 g
Rasvaa 15 g 293 g
Kuitua 1 g 16 g
Energiaa kJ 857 17144
Energiaa kcal 205 4097

Reseptitiedot

Ruokavalio Sokeriton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat, Piknik, Brunssi, Välipalat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nypi margariini ja kuivat aineet sekaisin. Sekoita joukkoon ranskankerma. Kääri taikina kelmuun ja siirrä noin tunniksi jääkaappiin. Kauli taikinasta jauhojen avulla ohut suorakaiteenmuotoinen levy. Leikkaa levy pituussuunnassa kahteen osaan. Paloittele lohi ja vuohenjuusto, hienonna tilli varsineen. Laita lohta, vuohenjuustoa ja tilliä molempien taikinalevyjen keskiosaan. Voitele levyjen toiset reunat munalla. Käännä voitelematon puoli täytteen päälle ja taivuta sitten päälle voideltu puoli. Leikkaa levyt paloiksi ja nosta leivinpaperoidulle pellille saumapuoli alaspäin. Voitele pinnat munalla ja ripottele päälle siemeniä. Vedä pintaan veitsellä ohuita viiltoja. Paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5