Lämmin valkosuklaa-hedelmäsalaatti

23.3.2015
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämmin valkosuklaa-hedelmäsalaatti

Lämmin hedelmäsalaatti on tyylikäs ja juhlava jälkiruoka. Valkosuklaa viimeistelee herkun. Katso helpon, muutamassa minuutissa valmistuvan valkosuklaa-hedelmäsalaatin ohje.

Ainekset

4 annosta
1 1 kiivi
2 1 päärynä
3 1 omena
4 100 g ananaskirsikoita
5 100 g valkosuklaata

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 22 g 87 g
Proteiinia 3 g 11 g
Rasvaa 8 g 30 g
Kuitua 4 g 14 g
Energiaa kJ 703 2811
Energiaa kcal 168 672

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: ananaskirsikoita

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat, Edullinen, Välipalat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele kiivi, päärynä ja omena. Huuhtele ja halkaise ananaskirsikat. Jaa hedelmät uuninkestäviin annoskulhoihin.

Paloittele valkosuklaa jaa hedelmien joukkoon. Siirrä hedelmäkulhot uunin 200-asteisten grillivastusten alle muutamaksi minuutiksi. Tarkkaile vieressä, että valkosuklaa ei paahdu liikaa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5