Lämmin tonnikalaleipä

1.3.2007
4 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämmin tonnikalaleipä

Ainekset

4 kappaletta
1 4 viipaletta vaaleaa paahtoleipää
2 2 rkl tomaattisosetta
3 1 prk tillillä maustettua tonnikalaa
Päälle
1 1 muna
2 0,5 dl sinappirelissiä
3 2 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 29 g 115 g
Proteiinia 22 g 86 g
Rasvaa 14 g 55 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 365 5459
Energiaa kcal 326 1305

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Voitele leivät tomaattisoseella. Valuta tonnikalasta pois neste ja nostele ne tasaisesti leiville. Valmista kuorrutus. Sekoita munan rakenne rikki kulhossa ja sekoita kurkkurelissin ja juustoraasteen kanssa sekaisin. Nosta kuorrutusseos lusikalla leiville. Kuorruta leivät 225 asteisessa uunissa 7-8 minuuttia.

© SOK
Avainsanat: kala leipä tonnikala
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5