Lämmin parsasalaatti

17.5.2015
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämmin parsasalaatti

Lämmin parsasalaatti maistuu kevyenä ateriana tai vaikkapa grilliruoan lisäkkeenä.

Ainekset

4 annosta
1 250 g vihreää parsaa
2 0,5 kurkkua
3 10 - 12 kirsikkatomaattia
4 1 ruukku jääsalaattia
5 1 rkl oliiviöljyä
6 ripaus suolaa
7 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 17 g
Proteiinia 3 g 11 g
Rasvaa 4 g 16 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 276 1103
Energiaa kcal 66 264

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Lounas
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori parsat kevyesti ja paloittele. Leikkaa kurkku reiluiksi suikaleiksi. Halkaise kirsikkatomaatit. Revi salaatti.

Kuumenna pannulla öljy ja lisää parsat. Kääntele minuutin ajan kuumalla pannulla kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää muut ainekset ja paista salaattia hetki käännellen. Mausta kevyesti ja tarjoa lämpimänä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5