Lämmin pähkinä-punakaalisalaatti

18.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämmin pähkinä-punakaalisalaatti

Ainekset

2 annosta
1 1 kpl punasipuli
2 1 kpl porkkana
3 0,5 punakaalia (noin 350 g)
4 1 kpl omena
5 0,5 rapeaa salaattia
6 0,5 - 1 dl suolapähkinöitä
Kastike:
1 2 rkl punaviinietikkaa
2 0,5 tl fariinisokeria
3 0,5 tl sinappia
4 4 rkl öljyä
5 suolaa
6 rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 38 g
Proteiinia 9 g 18 g
Rasvaa 36 g 72 g
Kuitua 9 g 18 g
Energiaa kJ 1 812 3623
Energiaa kcal 433 866

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja suikaloi sipuli ja paloittele porkkana suupaloiksi. Suikaloi kaali ja paloittele omena. Kuullota sipuli öljyssä ja lisää kaalisuikaleet. Paista miedolla lämmöllä pannulla noin 3 minuutin ajan. Nosta pannu levyltä ja lisää omena- sekä porkkanapalat. Yhdistä kastikeainekset keskenään. Asettele lautaselle ensin revittyä salaattia ja nosta lämmin kaaliseos salaatin päälle. Lisää pähkinät ja salaatinkastike. Nauti heti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5