Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämmin kikhernesalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Kikherneitä
1 kpl
Tuoreita herkkusieniä
3 kpl
Tomaattia
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 - 3 kpl
Valkosipulin kynttä
1/2 tl
Suolaa
2 tl
Chilijauhetta
2 tl
Jeeraa eli juustokuminaa
50 g
Rucolaa

Kastike:

2 dl
Jogurttia
2 - 3 tl
Sitruunan mehua
2 tl
Hunajaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valuta kikherneet. Huuhdo sienet nopeasti ja leikkaa ne viipaleiksi. Kuutioi tomaatit. Kuori ja suikaloi sipuli. Paista sipulit nopeasti vokissa tai kasarissa. Lisää murskattu valkosipuli ja sienet ja paista nekin nopeasti kuumassa pannussa. Lisää tomaatit ja mausteet ja kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku ja sekoita nopeasti joukkoon rucola. Tarjoa lämpimänä kevyesti maustetun jogurtin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.