Lämmin kesäkurpitsalisäke

21.7.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämmin kesäkurpitsalisäke

Ainekset

2 annosta
1 1 kesäkurpitsa
2 1 rkl oliiviöljyä
3 ripaus suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria
5 0,5 tl rakuunaa
6 2 rkl parmesaaniraastetta
7 nokare ranskankermaa
8 1 rkl hienonnettua persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 9 g
Proteiinia 4 g 9 g
Rasvaa 12 g 25 g
Kuitua 1 g 2 g
Energiaa kJ 606 1213
Energiaa kcal 145 290

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise kesäkurpitsa pitkittäin ja leikkaa puolikkaat kahteen osaan. Poista veitsellä pehmein sisus. Paloittele kesäkurpitsat. Paahda paloja pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä.

Sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Lisää pannulle parmesaaniraaste ja ranskankerma. Kiehauta ja mausta persiljalla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5