Lämmin kanaleipä

21.8.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämmin kanaleipä

Jäikö aterialta broileria tähteeksi? Hyödynnä se maukkaaseen lämpimään kanaleipään. Lämmin leipä maistuu vaikkapa lounaana raikkaan salaatin kera.

Ainekset

2 annosta
1 2 isoa viipaletta leipää
2 1 rkl margariinia
3 150 - 200 g kypsää broileria
4 3 rkl majoneesia
5 0,5 tl currya
6 1 dl juustoraastetta
7 1 kananmunan keltuainen
8 oliiveja, hillosipuleita tai jalapenoviipaleita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 37 g
Proteiinia 41 g 82 g
Rasvaa 32 g 65 g
Kuitua 2 g 3 g
Energiaa kJ 2 218 4437
Energiaa kcal 530 1061

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: oliiveja, hillosipuleita tai jalapenoviipaleita

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat, Edullinen, Lounas, Välipalat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Voitele leipäviipaleet margariinilla. Revi broilerin liha leipien päälle. Sekoita curry, juustoraaste ja keltuainen majoneesin joukkoon. Jaa seos leiville. Lisää pinnalle oliivi- tai jalapenoviipaleita tai hillosipulia. Kuumenna leipiä 200-asteisessa uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä. Jos jääkaapissa on avattu purkki pestoa, lisää sitä vähän kuumien leipien pinnalle.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5