Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämmin kalkkunasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 dl
Pennepastaa tai makaronia
1 kpl
Pieni sipuli
10 kpl
Kirsikkatomaattia
1/2 kpl
Vihreää paprikaa
Erilaisia salaatteja
1 dl
Säilyke kidneypapuja
1 kpl
Tlk säilykemandariineja
1/2 dl
Mustia kivettömiä oliiveja
2 kpl
Marinoitua kalkkunafileetä

Lisäksi:

Valmista kevyttä ranskalaista salaatinkastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois, huuhtele pasta kylmällä vedellä ja pane kulhoon. Kuori ja suikaloi sipuli ohuiksi puolirenkaiksi. Puolita kirsikkatomaatit ja kuutioi paprika. Yhdistä kasvikset pastan sekaan ja lisää huuhdottu, kuivattu ja revitty salaatti, valutetut pavut, mandariinit ja oliivit. Paista kalkkunanfileet pannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin kypsiksi. Paloittele fileet kuumana sopiviksi annospaloiksi. Pane salaattiseos tarjoiluastiaan ja nosta päälle lämpimät kalkkunapalat. Tarjoa salaatti heti salaatinkastikkeen ja rapean leivän kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.