Lämmin kalkkunasalaatti

27.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämmin kalkkunasalaatti

Ainekset

4 annosta
1 3 dl pennepastaa tai makaronia
2 1 pieni sipuli
3 10 kirsikkatomaattia
4 0,5 vihreää paprikaa
5 erilaisia salaatteja
6 1 dl säilyke kidneypapuja
7 1 tlk säilykemandariineja
8 0,5 dl mustia kivettömiä oliiveja
9 2 kpl marinoitua kalkkunafileetä
Lisäksi:
1 valmista kevyttä ranskalaista salaatinkastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 45 g 181 g
Proteiinia 30 g 122 g
Rasvaa 10 g 39 g
Kuitua 10 g 40 g
Energiaa kJ 1 662 6646
Energiaa kcal 397 1588

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Aamu-, väli- ja iltapalat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois, huuhtele pasta kylmällä vedellä ja pane kulhoon. Kuori ja suikaloi sipuli ohuiksi puolirenkaiksi. Puolita kirsikkatomaatit ja kuutioi paprika. Yhdistä kasvikset pastan sekaan ja lisää huuhdottu, kuivattu ja revitty salaatti, valutetut pavut, mandariinit ja oliivit. Paista kalkkunanfileet pannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin kypsiksi. Paloittele fileet kuumana sopiviksi annospaloiksi. Pane salaattiseos tarjoiluastiaan ja nosta päälle lämpimät kalkkunapalat. Tarjoa salaatti heti salaatinkastikkeen ja rapean leivän kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kalkkuna pavut
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5