Lämmin juusto-chilidippi

23.6.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämmin juusto-chilidippi

Ainekset

1 200 g cheddarjuustoa
2 1 dl ruokakermaa tai kasvisrasvavalmistetta
3 2 tabascoa halutessasi

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 5 g
Proteiinia 54 g
Rasvaa 79 g
Kuitua 0 g
Energiaa kJ 3957
Energiaa kcal 946

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Kastikkeet
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata juusto esim. mikroaaltouunissa. Lisää joukkoon kermaa, sekoita ja kuumenna. Mausta tabascolla halutessasi. Kuumenna juuri ennen tarjoilua.07.05

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5