Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämmin hedelmäsalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Lämmin hedelmäsalaatti on vitamiinipitoinen jälkiruoka, joka sopii myös brunssille. Tarjoa lämmin hedelmäsalaatti heti sellaisenaan tai vaniljajäätelön kanssa.

Ainekset

1 kpl
Iso päärynä
1 kpl
Mandariini
150 g
Tummia viinirypäleitä
Pieni pala tuoretta inkivääriä
3/4 dl
Appelsiinin mehu
2 rkl
Hunajaa
1 rkl
Fariinisokeria
1 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele päärynä ja mandariini. Poista mandariinilohkoista vaaleat osat. Pese viinirypäleet ja puolita ne. Kiehauta pinnoitetulla pannulla vähän vettä. Kaada vesi pois ja lisää heti hedelmät ja inkivääripala. Kääntele puoli minuuttia. Lisää mehu, hunaja ja fariinisokeri. Anna kiehahtaa. Siirrä syrjään ja poista inkivääri. Mausta vaniljasokerilla. Tarjoile heti sellaisenaan tai vaniljajäätelön kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.1.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

107

448

0,3 g

23,8 g

23,8 g

2,0 g

0,3 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pieni pala tuoretta inkivääriä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli