Lämmin bataatti-rucola-papusalaatti

13.12.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämmin bataatti-rucola-papusalaatti

Ainekset

2 annosta
1 200 g bataattia
2 1 rkl oliiviöljyä
3 1 dl keitettyjä tai veteen säilöttyjä papuja
4 0,5 tl sambal oelek- chilitahnaa
5 suolaa
6 2 tl balsamiviinietikkaa
7 1 tomaatti
8 nippu rucolaa
9 5 mustaa oliivia
10 50 g fetajuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 37 g 74 g
Proteiinia 16 g 31 g
Rasvaa 13 g 26 g
Kuitua 14 g 27 g
Energiaa kJ 1 370 2740
Energiaa kcal 328 655

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori bataatti ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Paista kuutioita pannussa öljyssä noin 10 minuuttia eli kunnes ne pehmenevät ja saavat hiukan väriä. Lisää valutetut pavut ja kuumenna nekin. Mausta suolalla, sambal oelekilla ja balsamicolla. Siirrä seos lautaselle ja annostele pinnalle kuutioitu tomaatti, rucola, oliivit ja feta. Voit vielä valuttaa päälle hiukan öljyä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5