Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämmin bataatti-papusalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Bataattia
2 kpl
Punasipulia
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Hunajaa
2 rkl
Sitruunamehua
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 kpl
(400 /260 g) kidneypapuja
8 kpl
Kirsikkatomaattia
Persiljasilppua

Lisäksi

Raejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi bataatti. Kuori ja lohko sipulit. Pane ainekset uunivuokaan. Sekoita öljy, hunaja, sitruunamehu ja mausteet keskenään. Kaada seos vuokaan. Paahda aineksia 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

Huuhdo pavut siivilässä ja siirrä hetkeksi uuniin kuumenemaan. Lisää päälle halkaistut tomaatit ja persiljasilppua. Tarjoa raejuuston kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.2.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

240

1006

7,3 g

0,5 g

34,0 g

15,3 g

7,5 g

4,8 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa,

0,5 tl Mustapippuria,

Persiljasilppua,

Raejuustoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli