Lämmin bataatti-papusalaatti

21.2.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämmin bataatti-papusalaatti

Ainekset

4 annosta
1 500 g bataattia
2 2 punasipulia
3 2 rkl öljyä
4 1 rkl hunajaa
5 2 rkl sitruunamehua
6 0,5 tl suolaa
7 0,5 tl mustapippuria
8 1 prk (400 /260 g) kidneypapuja
9 8 kirsikkatomaattia
10 persiljasilppua
Lisäksi
1 raejuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 53 g 211 g
Proteiinia 17 g 67 g
Rasvaa 8 g 32 g
Kuitua 18 g 74 g
Energiaa kJ 1 480 5918
Energiaa kcal 354 1415

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: raejuustoa

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Piknik, Lounas
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja kuutioi bataatti. Kuori ja lohko sipulit. Pane ainekset uunivuokaan. Sekoita öljy, hunaja, sitruunamehu ja mausteet keskenään. Kaada seos vuokaan. Paahda aineksia 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

Huuhdo pavut siivilässä ja siirrä hetkeksi uuniin kuumenemaan. Lisää päälle halkaistut tomaatit ja persiljasilppua. Tarjoa raejuuston kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: bataatti pavut
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5