Lammaskorma

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lammaskorma

Ainekset

6 annosta
1 1 kg luutonta karitsanpaistia
2 öljyä paistamiseen
3 2 sipulia
4 6 valkosipulinkynttä
5 1 rkl raastettua inkivääriä
6 1 tl juustokuminaa
7 0,25 - 0,5 tl chilijauhetta
8 1 tl korianteria
9 1 tl suolaa
10 3 dl vettä
11 4 dl turkkilaista jogurttia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 27 g
Proteiinia 48 g 286 g
Rasvaa 35 g 211 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 2 192 13155
Energiaa kcal 524 3144

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Lammas
Makuja maailmalta Intialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pyyhi liha ja poista mahdollinen verkko. Poista lihasta kalvot ja kuutioi liha. Hienonna sipulit ja valkosipulit. Raasta inkivääri. Paista lihapalat pannulla öljyssä kahdessa tai kolmessa erässä. Kuullota sipulit. Sekoita padassa mausteet lihan ja sipuleiden joukkoon. Kaada pannun kautta vettä päälle niin, että liha peittyy. Anna hautua kypsäksi, noin tunti. Lisää vettä tarvittaessa kypsennyksen aikana.Sekoita jogurtti pataan ja  kuumenna. Tarjoa riisin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: lammas
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5