Lammaskaali

25.9.2007
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lammaskaali

Ainekset

4 annosta
1 300 g luista lampaanlihaa tai karjalanpaistilihaa
2 1 rkl margariinia tai öljyä
3 1 iso sipuli
4 1,5 l vettä
5 6 maustepippuria
6 1,5 tl suolaa
7 1 pieni keräkaali
8 1 - 2 rkl siirappia
9 1 tl kuivattua meiramia halutessasi

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 50 g
Proteiinia 15 g 59 g
Rasvaa 18 g 70 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 1 116 4463
Energiaa kcal 267 1067

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Lammas

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele liha tarvittaessa ja hienonna sipuli. Ruskista lihat padassa margariinissa tai öljyssä ja omassa rasvassaan. Lisää ruskistamisen lopulla sipulisilppu ja anna kuullottua. Lisää pataan kuuma vesi, pippurit ja suola. Hauduta hiljalleen noin 20 minuuttia. Suikaloi kaali ja lisää keittoon. Hauduta, kunnes liha ja kaali ovat kypsiä. Lisää hauduttamisen aikana siirappi ja tarkista maku.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: keräkaali lammas pata
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5