Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lakukeksit

timer-icon15 min
Fork and knife
24 Kappaletta
Fork and knife
24 Kappaletta

Ainekset

1 1/2 dl
Täytelakuja (esimerkiksi mansikka-, banaani-, tai toffeetäytteisiä)
75 g
Margariinia
1 dl
Sokeria
4 rkl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
2 1/2 dl
Kaurahiutaleita
1 kpl
Kananmuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pilko lakut pieniksi. Sulata rasva kattilassa, lisää sekoittaen sokerit, vehnäjauhot, leivinjauhe, kaurahiutaleet ja kananmuna. Siirrä kattila levyltä ja sekoita taikinan joukkoon lakupalat. Muotoile taikinasta keksejä kahdelle leivinpaperilla vuoratulle pellille. Jätä tilaa keksien väliin, sillä ne leviävät. Paista ylätasolla 6-7 minuuttia, kunnes keksit ovat kullanruskeita. Anna jäähtyä. Irrota keksit leivinpaperilta paistinlastan avulla.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.1.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.