Kyssäkaali-porkkanaraaste ja hapanimeläkastike

6.10.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kyssäkaali-porkkanaraaste ja hapanimeläkastike

Mehevä ja tuore raaste maistuu lisäkkeenä tai alkuruokana. Thaikastike antaa salaatille twistiä.

Ainekset

6 annosta
1 2 kyssäkaalia
2 1 - 2 porkkanaa
3 0,5 dl persiljaa
4 1 dl pähkinöitä (cashew, manteli ja saksanpähkinä)
Kastike
1 1 dl öljyä
2 0,5 dl makeaa thai-chilikastiketta
3 2 rkl sitruunamehua
4 ripaus suolaa
5 ripaus mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 43 g
Proteiinia 4 g 21 g
Rasvaa 22 g 129 g
Kuitua 3 g 18 g
Energiaa kJ 986 5913
Energiaa kcal 236 1413

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen, Brunssi, Lounas
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori kyssäkaali ja porkkanat. Raasta karkealla terällä. Sekoita raasteet kulhossa.
Lisää joukkoon hienonnettu persilja ja rouhitut pähkinät. Sekoita öljyn joukkoon chilikastike, sitruunamehu ja mausteet. Sekoita salaattiin tai tarjoa erikseen.

Teksti:
Kuvat: Sami Repo
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5