Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kymmenen minuutin lihavokki

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Lihasuikaleista ja parsakaalista tehty vokki valmistuu pikavauhtia kauppareissun jälkeen.

Ainekset

300 g
Naudan minuuttisuikaleita
300 g
Parsakaalia
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
2 tl
Srirachaa
1 rkl
Soijakastiketta
1 tl
Siirappia
1/4 tl
(1/4 tl) suolaa
3 rkl
Silputtua ruohosipulia
2 rkl
Seesaminsiemeniä
Keitettyä riisiä tai nuudeleita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoanlaittoa. Irrota parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuori sipulit. Suikaloi sipuli ja silppua valkosipuli.

2

Kuumenna 1 rkl öljyä vokissa, lisää sipulit ja parsakaali. Paista sekoitellen 3 minuuttia. Siirrä kasvikset pois pannulta. Lisää 1 rkl öljyä ja lihasuikaleet pannuun, paista 2–3 minuuttia. Mausta srirachalla, soijalla, siirapilla ja suolalla. Sekoita kasvikset joukkoon ja kuumenna nopeasti. Ripottele ruohosipuli ja seesaminsiemenet pinnalle. Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Katso lisää helppoja ja nopeita reseptejä

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Elvi Rista
Julkaistu: 28.7.2017
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

231

968

15,8 g

4,0 g

4,0 g

3,8 g

2,8 g

17,5 g

0,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

2 tl Srirachaa,

0,25 tl (1/4 tl) suolaa,

3 rkl Silputtua ruohosipulia,

Keitettyä riisiä tai nuudeleita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli