Kylmäsavuporolla täytetyt rieskarullat

8.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kylmäsavuporolla täytetyt rieskarullat

Ainekset

8 kappaletta
1 100 g kylmäsavuporoa
2 200 g soijalevitettä
3 2 tl sinappia
4 4 isoa rieskaa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 59 g
Proteiinia 6 g 44 g
Rasvaa 2 g 14 g
Kuitua 1 g 9 g
Energiaa kJ 287 2293
Energiaa kcal 68 548

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuutioi poronliha. Sekoita liha ja sinappi soijalevitteen joukkoon. Levitä tahna rieskojen päälle. Kääri rieskat rullalle ja leikkaa kahteen palaan.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: poro rieska
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5