Kylmäsavuporo-crustadit

28.12.2012
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kylmäsavuporo-crustadit

Tee ruissipseille kylmäsavuporotäyte.

Ainekset

15 kappaletta
1 200 g yrtti-tuorejuustoa
2 50 g poron kylmäsavupaistia
3 pieni pala punaista paprikaa
4 2 tl sinappia
5 0,5 dl silputtua persiljaa tai ruohosipulia
6 mustapippuria myllystä
7 pieniä kuivattuja leipäsiä (esim. ruissipsejä)

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 9 g
Proteiinia 2 g 27 g
Rasvaa 2 g 33 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 122 1832
Energiaa kcal 29 438

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Muut lihat ja sisäelimet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ohjeet

Hienonna poron kylmäsavupaisti ja pala punaista paprikaa hienoksi veitsellä. Sekoita se tuorejuuston joukkoon.

Mausta seos sinapilla, persiljalla tai ruohosipulilla ja mustapippurilla. Lusikoi tai pursota täyte crustadien sisään. Koristele halutessasi yrteillä.

Teksti:
Kuvat: Jami Jaakonen
© SOK
Avainsanat: poro
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5