Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kylmäsavulohipizza

Fork and knife
2 Kappaletta
Fork and knife
2 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Pieniä pakastepizzapohjia

Täyte:

1/2 kpl
Annosta tomaattikastiketta
1 kpl
(150 g) pakastepinaattia
2 kpl
Valkosipulin kynttä
150 g
Kylmäsavulohiviipaleita
150 g
(kevyt) mozzarellaa

Päälle:

Rucolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 250 asteeseen. Levitä tomaattikastiketta pizzapohjille. Sulata, valuta ja levitä päälle pinaattia. Kuori ja murskaa päälle valkosipulinkynsi. Levitä päälle kylmäsavulohiviipaleita. Viipaloi päällimmäiseksi mozzarellaa. Kypsennä uunissa noin 10 minuuttia. Revi päälle rucolaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.11.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.