Kylmäsavulohella täytetyt silakkapihvit

25.8.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kylmäsavulohella täytetyt silakkapihvit

Ainekset

20 kappaletta
1 600 g pakastesilakkafileitä
2 ripaus suolaa
3 ripaus rouhittua mustapippuria
4 1 dl ruisjauhoja
5 0,5 dl seesaminsiemeniä
6 200 g maustamatonta tuorejuustoa
7 1 dl yrttisilppua (esim. tilliä, persiljaa, ruohosipulia)
8 150 g kylmäsavulohta ohuina viipaleina
Tarjoiluun
1 sitruunalohkoja

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 38 g
Proteiinia 8 g 151 g
Rasvaa 6 g 119 g
Kuitua 1 g 12 g
Energiaa kJ 381 7622
Energiaa kcal 91 1822

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata silakkafileet. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Yhdistä ruisjauhot ja seesaminsiemenet lautasella. Leivitä silakkafileitten nahkapuoli ruisjauho-seesaminsiemenseoksessa ja nosta fileet nahkapuoli alaspäin leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Notkista kulhossa tuorejuusto ja lisää siihen yrttisilppu. Levitä tuorejuusto puolelle silakkafileistä ja nosta juustokerroksen päälle pieni viipale kylmäsavulohta. Nosta loput silakkafileistä päälle kansiksi. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia. Tarjoa peruna- tai kasvissoseen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5